Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Roelofs Food Centre levert vers vlees, vis, vleeswaren, eieren en kaasproducten aan horecabedrijven. Klanten zijn onder andere restaurants, cafetaria's, eetcafés, lunchrooms, hotels en cateraars. In het Brabantse Cuijk wordt dagelijks, op ambachtelijke wijze, vers vlees verwerkt en verpakt.

Het familiebedrijf is opgericht in 1902 door Jan Roelofs, een ondernemende boer die zijn vee verzorgde, slachtte en het vlees vervolgens in het dorp verkocht met behulp van zijn bakfiets. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Wim en daarna kleinzoon Jan. Ilja Roelofs, de huidige eigenaar, is inmiddels de vierde generatie die actief is in het bedrijf.

Het vleesverwerkende bedrijf van Roelofs was in de jaren '60 van de vorige eeuw één van de eerste bedrijven die begon met het voorverpakken van vers vlees uit eigen uitsnijderij. Afnemers waren in eerste instantie kruideniers, daarna kleine en grotere supermarkten. Begin jaren tachtig kwam de horeca in beeld als afnemer. Aanvankelijk waren het Aziatische restaurants, later gevolgd door mediterrane restaurants en de Hollandse horeca.

Roelofs Food Centre vindt haar oorsprong in Oeffelt, maar verhuisde in 2002 naar het nabijgelegen Katwijk. In de tien jaar die volgde groeide Roelofs Food Centre gestaag, waardoor uitbreiding noodzakelijk werd. In 2012 resulteerde dit in een verhuizing naar Cuijk waar tevens Vleeshandel Derks werd overgenomen. De vleesverwerkende tak van dit bedrijf is volledig opgegaan in Roelofs Food Centre. In 2021 heeft de bijhorende winkel een totaal metamorfose ondergaan en de naam Slagerij Roelofs gekregen.

 

Roelofs Food Centre logo
Roelofs Food Centre
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Neem contact met 
ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in of contacteer ons via de onderstaande gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bent u particulier? Bekijk hier de webshop van onze winkel. 

Copyright © 2023 Roelofs Food Centre | Privacy | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website