Flexibel bezorgen

Flexibel bezorgen

Flexibele Bezorgservice op Maat

Uitgangspunt van Roelofs Food Centre is persoonlijk contact. Veel klanten zijn al jaren afnemer wat resulteert in een goede, hechte band. Een half woord is genoeg en dat werkt voor beide partijen zeer efficiënt. Ook bij nieuwe afnemers wordt alles in het werk gesteld om de gewenste 'klik' zo snel mogelijk te verkrijgen.

Zodra we op de hoogte zijn van uw specifieke wensen omtrent proporties, gewicht, soorten vlees en overige producten, verzorgt Roelofs Food Centre een bezorgservice die perfect op uw behoeften is afgestemd. Vanaf dat moment is het slechts een kwestie van uw bestelling telefonisch of via OrderXL doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat de leveranties op uw bedrijfslocatie worden afgeleverd.

Roelofs Food Centre rijdt vaste bezorgroutes, soms wel tot vijf keer per week en in sommige gevallen zelfs twee keer per dag. Onze eigen vervoermiddelen, inclusief kleinere bestelauto's, dragen bij aan een flexibele en snelle bezorging.

Heeft u speciale acties die van invloed zijn op de leveringen? Of heeft u een drukke avond gehad en komt u producten te kort?

Geen probleem. Wij spelen daar snel op in. Zelfs in het weekend staat ons noodnummer tot uw beschikking, zodat u bij dreigend tekort contact met ons kunt opnemen. Wij regelen het voor u, zonder gedoe.

Roelofs Food Centre logo
Roelofs Food Centre
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Neem contact met 
ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in of contacteer ons via de onderstaande gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bent u particulier? Bekijk hier de webshop van onze winkel. 

Copyright © 2024 Roelofs Food Centre | Privacy | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website